lördag 26 september 2009

Välkommen hem Såbys Shelties SureSimpley!!!!!Idag var det äntligen dags att hämta hem Simpley till Sverige!!! Han tog hemresan galant, första 20 minuterna tyckte han inte att han behövde sitta i sin bur och var därför lite orolig. Men snart fann han sig till rätta och vaknade lagom till när vi kom hem. Precis som Hanne trodde så visade han att han är en riktigt liten tuffing vid sitt första möte med Yatzi. Öronen rakt upp och svansen i vädret. Yatzi tyckte som alltid att det är kul när det kommer kompisar på besök (tror han ja....). Efter bara någon minut var leken igång.


Sen var det dags att utforska sin nya trädgård och tugga in alla saker där.


Det är verkligen en lite kavat kille som tyckte detta var ett spännande äventyr. Efter trädgården väntade huset och där fanns också en massa saker att bita i!!! Efter alla nya intryck var Simpley riktigt trött och somnade gott i min famn efter en ordentlig middag. Jag trodde han skulle sova i någon timme i alla fall efter alla nya intryck. Men icke, efter 30 minuter var han igång igen!!! Yatzis svans är väldigt rolig... Vi var ute i trädgården igen där han nu utforska allt mer ingånende. Spännande!!!

Yatzi sover aldrig i soffan annars, men han kom snabbt på att där får man vara ifred vilket gjorde Simpley mycket irriterad att han inte kom upp där... Efter ett tag tröttnade han och gick och la sig efter en händelserik dag.


Inga kommentarer: