söndag 25 mars 2012

Lite av varje...

Märker att jag är väldigt slarvig med att blogga, men dagarna går så fort och rätt som det är har det gått en vecka..
.
Veckan som gått har inneburit det vanliga, promenader och träning;) I torsdags kom Gunilla och hälsade på och vi gick en långpromenad följt av fika i solen medan hundarna röjde i trädgården.

I övrigt tränar vi på för fullt! Ena dagen kör vi t ex "alltid ta första hindret", nästa dag slalomingångar, dagen efter diskriminering med olika hinder, dagen efter den slalomutgångar osv. Det finns hur många saker som helst att träna på bara man har lite fantasi! Som tur är dock så börjar det snart bli dags att jobba i trädgården. Mina hundar skulle nog bli söndertränade annars;) Jag har dock alltid låga hinder när vi tränar eftersom vi nu kör så mycket.

Gunilla tipsade mig om appen "Runkeeper" som mäter hur långt man går. Så just nu måste jag gå igenom alla mina rundor för att se hur långa de är. Inser att jag går mycket mer än jag tror, en mil om dagen är inte ovanligt!

Nedan några bilder från en av mina favoritrundor vid Kulturens Östarp. Brukar bli lite aktivering under varje promenad.1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka fina bilder på killarna:)