onsdag 17 oktober 2012

Barn och hund

Jag är knappast världens flitigaste med bloggandet men emellanåt blixtrar det till;)...

Jag och Gunilla tränade i förra veckan. Vi byggde upp en riktigt bra kombination. Inte världens svåraste, men det var fullt ös varvat med tighta svängar vilket är bra för Simpleys rivningar. Han gick som en kanonkula och rev bara under ett varv(!), inte annars.

Jag och Maria har hunnit vara på utflykt igen, denna gången till Kivik. På förmiddagen gick vi promenad längs havet. Underbart vackert! På eftermiddagen strosade vi runt i lilla Kivik och tittade bl a på äppeltavlan. En 104 kvadratmeter stor tavla gjord bara på äpplen.


För Felicias skull satte vi oss i gräset så hon fick "härja av sig". Luna intog direkt sin plats bredvid henne. Undras vem som passar vem egentligen?;)


Simpley är också väldigt snäll mot Felicia. Ibland tar hon hans boll och han tittar då längtansfullt på henne, vill att hon ska kasta den till honom. Men han skulle aldrig ta den ifrån honom, vilket han kan försöka göra mot mig. Hon är dessutom den enda han kan slicka på, jag har aldrig fått en puss av honom, inte ens när han var valp. Men Felicia får det!

Felicia o sin sida tror nog att hon är en hund och att Simpley och Luna är hennes "syskon". Hon tar en leksak i munnen och kryper omkring!! Och har hundarna varit borta en dag blir hon överlycklig när de kommer hem.

I helgen var vi hemma hos mina föräldrar och jag skulle äta en banan. Jag fick då tre aspiranter på min frukt, alla stod och tiggde lika fint;) Se filmen:En annan som hade blivit en underbar barnhund är min fantastiska och innerligt saknade Yatzi. Han kunde låta främmande barn krypa upp på hans rygg och dra honom i pälsen, han sa inget och rörde sig inte. Redan från början var han mån om att ligga nära Felicia och vara med att ta hand om henne. Som jag hade sett fram emot att Felcia och Yatzi skulle bli riktiga kompisar! Hon hade kunnat hålla hans koppel på promenaderna och han hade lydigt följt hennes kommandon... Fotot nedan är ett av mina absoluta favoritfoton, det är så typiskt Yatzi, älskade alla i familjen och ville alla så väl. Som jag saknar honom!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar Yatzi-bilden =) Känner igen bananfilmen, kan tänka mig att det kan bli nå liknande härhemma sedan ;) Kram på dig!!! Maria

Anonym sa...

Vilken fin blid på Felicia och Yatzi <3

/ Susanna

Catharina sa...

Jättefin bild!
Och vad stor hon har blivit, Felicia!