lördag 26 juli 2014

Sommarlov

Nu var det väldigt länge sedan jag skrev något här men jag har valt att ha minimalt med datortid i sommar så det har helt enkelt inte blivit någon uppdatering. Men det innebär inte att det inte händer saker här:) Med en 2,5 åring hemma hela sommaren blir det utflykter var och varannan dag och då försöker jag hitta på utflykter där hundarna kan följa med. Det blir även mycket besök här hemma med tanke på vår underbara pool som uppskattas av alla när det är så varmt:) För varmt har det varit hela sommaren känns det som, riktigt varmt. Jag har inte ens försökt hitta tid och rätt tillfälle att träna hundarna, de får helt enkelt ha sommarlov de också. Men med alla aktiviteter och besök saknar de inte stimulans precis.

Förra lördagen hade Hanne och Allan ordnat en kennelträff i Vittsjö. Det var en trevlig tillställning där vi åt god mat och gick en svettig promenad , det var säkert 30 grader ute och helt vindstilla.

 ShineScanty, SweetSoffy, SureSimpley, SmilingSandy, SparklingSqy och SunlightSmarty

Också Simpley på ett eget foto

Här är Simpley i ett helt annat sammanhang. Han är så söt och ska flirta med alla djur, stora som små. Går vi i djurparken flirtar han med antiloper, zebror och alla andra djur som kommer nära. Nedan flirtar han med en kanin.


Milo däremot är lite för "het på gröten" så han får inte gå nära buren...

 Milo är fortfarande helt besatt av sin gröna boll. Han får bara ha den utomhus men ibland smyger han in med den och då släpper han den inte ur sikte...

Inga kommentarer: