torsdag 7 juli 2011

Äntligen!!!!!

Igår var det kvällstävling, klass 1 i Östra Göinge. Vi började med en agilitybana som jag tyckte riktigt mycket om. Simpley gjorde ett näst intill perfekt lopp. Det enda jag inte var nöjd med var A-hindret, han tog kontaktfältet men han "rann" inte ner för hindret som han brukar. Men förutom det var det som sagt ett superbra lopp. Det ledde till 1:a plats och vinst med nästan hela 11 sekunder till 2:an!!!!!!!!

Hoppklass A var också en rolig bana. Tyvärr rev Simpley återigen ett hinder när han skulle göra en tight sväng. Helgens värme tog på hundarna så jag har inte hunnit träna efter Karlskrona så rivningen kunde vi inte rå för. Vi fick en "fulsnurr" innan en tunnel och sen glömmer jag kalla på honom efter en tunnel så han sprang utanför ett hinder. Disk men annars ett bra lopp.

Hoppklass B var även den en rolig bana trots att jag egentligen inte gillar banor som är så mycket bara att springa och lite handling. Men man fick ändå jobba hela vägen. Simpley gör återigen ett suveränt lopp och vi vinner även denna klass!!!!! Denna gång vann vi med nästan hela 12 sekunder till 2:an!!!!!

Så himla skönt att det äntligen gick vår väg!!! Vi har varit så nära felfria lopp så många gånger men snubblat på mållinjen och jag vet ju hur mycket Simpley kan så det var underbart skönt att äntligen få visa det!!!! Duktiga lilla Simpley!!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Se där!!! Bra jobbat=) Jättegrattis! Kram Maria

Thereze sa...

Grattis!! :) Fina lopp

Anonym sa...

Grattis!! Vilket fina lopp ni gjort:) Så skönt när det släpper...o då kommer det att gå snabbt uppåt;)
/Anna-Lena

Anonym sa...

Grattis Susanne jätteroligt att ni é på G!!!! Stina Toss & Kate

Mikaela sa...

Vilka snygga lopp! Riktigt snygg gunga!
Grattis, grattis till framgångarna med båda killarna!

Anonym sa...

Woho, Grattis!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kram Sofia & Stacy