lördag 17 september 2011

Åhus

Idag var jag i Åhus och tävlade med Simpley. I hoppklassen blev det mesta snurrigt. Det började med att Simpley sprang förbi fjärde hindret, jag brydde mig inte om att ta tillbaka honom, därmed disk! Sen blev det mesta fel. I agilityklassen fick Simpley för sig att han inte skulle sitta i starten!!! När jag lämnat honom i starten och ställt mig på rätt plats och vänder mig om, står han precis framför första hindret! Jag visste inte om tiden gått igång men det spelade ingen roll, tillbaka skulle han! När vi väl kom igång gjorde vi ett näst intill perfekt lopp!!! Jag kan inte säga något ställe som vi kunde gjort bättre!!!! Vi vann därmed klassen:) Med nästan 6 sekunder. Tyvärr, tyvärr kom inte loppet med på film:( Så synd när man väl känner att allt satt, men men huvudsaken är att det satt!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till vinsten!
Skönt du satte om honom, annars hade du säkert retat dig på det.

/ Susanna

Mikaela sa...

Grattis! Hur många pinnar har ni nu? Hänger ju inte med riktigt :)

Hoppas att Gry får bättre hoppteknik än Ella visat. Just nu har hon i alla fall en spänst som Ella aldrig kommer att få (det är bara en tidsfråga innan fröken, på 10 v, kommer upp i soffan...)

Anonym sa...

Amen!! Kom det inte med på film?! Jag som hade ett så fint tal efteråt om hur duktiga ni var! :) Typiskt! /Emelie & Sidney