måndag 12 november 2012

Ny kombination

I helgen körde jag och Simpley banan nedan (inte ritad med rätt avstånd mellan hindrena). Det här passet var Simpley riktigt duktig med att lyfta på benen, endast ett fåtal rivningar!!! Jag hade svårt att hinna upp och placera mig till hinder 3 men i övrigt såg inte Simpley det som någon svårighet. Däremot tyckte han det var svårt vid 11-12. Jag stannade kvar på insidan om hindrena och Simpley skulle alltså springa förbi ett hinder som var mellan oss vilket han inte riktigt köpte. Så en stor del av passet tragglade vi staket, threadle och situationen vid 11-12. Allt för att han skulle lära sig skilja på dessa. Staket och threadle kan han men det skadar aldrig att repetera! Men att springa förbi ett hinder var knivigare och jag såg i hans ögon att han tänkte så det knakade;)

Vi körde sen även kombinationen baklänges vilket inte var någon större utmaning.


Simpley var trött i huvudet efter träningen, men sin fotboll (som Tessie bet sönder, men han gillar den ändå) kan han inte motstå. "Hallå, någon som vill leka?" ;)


1 kommentar:

Susanna Nilsson sa...

Kul att du lägger ut skisser på vad ni tränar :) Har lite dålig fantasi själv så jag körde denna kombinationen idag. Tyckte det var svårt att få till 4-5 på ett bra sätt.
Zorro klarade inte av 11-12 om jag var på insidan av det hindret som inte skulle tas. Däremot gick detta väldigt bra med Ziina (vet inte om det beror på att hon är sämre på serpentiner).

/ Susanna