måndag 19 november 2012

Äntligen hemma

Simpley börjar äntligen känna sig hemma i sitt nya hem och jag tror han trivs! Nu vågar han till och med gå ut och kissa när det är mörkt. Då känner han sig hemma:) På fotona nedan springer han och busar på "sina" marker.


Nedan en film när Simpley och Luna busar medan jag bygger bana. De hade redan busat ett tag innan jag kom på att jag skulle filma. Simpley ska alltid busa runt mina fötter så det var lite svårt att filma (speciellt när jag hade Felica på armen). Man får vända på huvudet vid halva filmen.
Nedan springer jag och Simpley en ny bana. För en gång skull kom vi felfritt runt en bana på första (och andra!) försöket. Till saken hör att hindrena låg på bara 15 cm, men i alla fall... Vi körde sen samma bana men tog de hindren som skulle tas utifrån, inifrån istället. Simpley tar gärna hindrena utifrån fast han inte ska, så att ta dem inifrån när han tidigare har tagit dem utifrån är SVÅRT! Vi körde även banan bakvänt. Ett kort men roligt träningspass!

Felicia har börjat äta sin mat själv vilket innebär att det kommer mer mat på golvet än i hennes mun. Dessutom tycker hon att det är väldigt roligt att mata hundarna! Luna har direkt fått en ny favoritplats, under Felicias stol:) Där regnar mat från himlen!! Det händer att hon lägger sig och sover där under också, allt för att vara säker på att inte missa godisregnet:)


1 kommentar:

Catharina sa...

Fantastiskt vilken fart han har i busfimen...och så snygg han blivit, mörk!
Luna är förtjusande och Felicia är sötast av alla.