söndag 14 juli 2013

Milo möter världen utanför hemma

De senaste dagarna har varit händelserika för Milo. I onsdags fick han för första gången ha koppel på sig då vi var i stan och gick på lekplats. Inga större problem, varken kopplet eller stadsmiljön, han såg så världsvan ut.

I torsdags var vi på besök hos flera bekanta och Milo fick bland annat leka med Pias valp Vixx, vilket uppskattades. Milo var hur cool som helst med att komma hem till främmande, inklusive att kliva in i två stora border collies hem. Han sa typ bara "hej , hej" och sen började han undersöka det nya stället. När han sen blev trött la han sig lugnt och sov under en stol. Verkade nästan som om han gjort det hundra gånger förr, fast det var allra första gången.

I fredags var jag och Anette på stranden och badade med barnen. Men tre hundar och ett barn är det inte precis avkopplande att vara på stranden... Där var dessutom fullt av folk och flera hundar. Så några foton hans det tyvärr inte med. Milo såg även där världsvan ut. Han spanade in vattnet, jag lyfte i honom en bit två gånger, sen gick han själv i och försökte fånga löv. När han sen blev trött gick han och la sig under en stol och somnade!!

Igår bar det av till loppis och café och numera börjar jag bli van att han är hur lätt som helst att ha med sig. Inget är farligt eller konstigt i hans värld, han finner sig i allt!

Han växer fort, tycker redan han börjar bli långbent. 
Felicia har numera en kompis i sandlådan...

Så här brukar det se ut när Milo hittar på saker, Simpley är barnvakt...

Inga kommentarer: