måndag 30 december 2013

Full fart hela julen

Det var full fart hela julen för hundarna. Redan dagen före jul blev vårt hus fullt av folk, barn och vuxna, som stannade hela julen. Alla ville ut och promenadera eller springa (stadsmänniskor som kom ut på landet;)). Simpley var på sin första löprunda på julafton och gjorde det med bravur, rena naturbegåvningen! När hundarna inte var ute i skogen var de med i ”kaoset” inne. Milo försåg sig med lite av varje från julbordet (!), Luna passade på att sitta i knät på så många som möjligt och Simpley var för ovanlighets skull med och ”umgicks” trots fullt stim och stoj.

Jag återanvände de fina julstrumporna Luna och Simpley fick av Johanna förra julen och fyllde deras strumpor med en massa gott. Milo fick också en strumpa så klart, dock inte lika fin som de andras, men med lika gott innehåll.
 
När julen var slut och alla åkte hem hann siste man knappt ut ur dörren förrän hundarna hade slocknat, helt utslagna. Det är sällan jag ser dem njuta av lugn och stillhet som de gjorde då.
Igår fyllde Felicia 2 år och vi hade kalas. Så det var återigen fest och hundarna ville vara med och stimma.  
Mellan jul och födelsedag har jag hunnit med ett agilitypass med Simpley och Milo. Jag körde en ren motivationsbana med Simpley och Milo fick springa valda delar av den. Idag hoppas jag att jag ska hinna köra ett pass till, lite mer svårigheter för Milo och fortsatt lätt och fort med Simpley.

1 kommentar:

Anonym sa...

Skickar ett försenat grattis till Felicia.

/ Susanna