lördag 1 mars 2014

Ett riktigt bra...

...och ett riktigt dåligt träningspass med Simpley.

Förra söndagen tränade jag och Pia. Jag hade byggt en riktig springbana med långa, raka tunnlar och långa avstånd mellan hindrena. Simpley älskade det! Han drog i 190 och när jag sa "back" så fortsatte han bara rakt fram, han skikthandlande fast det inte var tänkt det etc. Det var helt underbart och han var sitt gamla galna jag. Äntligen tänkte jag!!

I torsdags kom Susanna hit och vi byggde kombinationen nedan. Ingen av varianterna var speciellt svår, vilket passade oss bra eftersom Simpley bara sprungit typ klass 1 sedan vi började träna igen i jul. Men om han var vild och galen i söndags så var han seg och långsam i torsdags. Jag fick inte igång honom och hans slalom gick i snigelfart!!?? Jättetråkigt. Jag kan inte förklara varför. Han har "uppdagar" och han har "nerdagar". Kanske var detta bara en "nerdag" men jag trodde inte det skulle kännas sådan skillnad på honom.

Milo fick köra sina egna kombinationer utifrån hur hindrena stod. Det blev mycket tunnlar och han är redan fenomenal på att söka ingångar!
Susanna och mina hundar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej och tack för att vi fick komma och besöka er.
Milo var verkligen jätteduktig. Håller tummarna att Simpley hittar tillbaka till gammal god form.

/ Susanna