måndag 27 december 2010

Jakten på Obtrack

För några veckor sedan bestämde jag mig för att skaffa var sitt Obtrack täcke, modell Skrylle till hundarna. Mest för att ha om de ska ligga längre stunder och vänta i bilen och under träning när det är väntan. Företaget Obtrack finns bara några mil hemifrån så det skulle ju vara praktiskt att åka dit och prova ut rätt storlek och köpa direkt på plats. Yatzis storlek var inte svår att få tag på men Simpleys storlek var slut hos Obtrack och inga nya täcken skulle tillverkas förrän till nästa höst. Jag ringde runt till alla återförsäljare jag kunde hitta men ingen hade storlek nr 2 kvar. Nu hade jag bestämt mig för att jag ville ha just Obtrack så jakten gick vidare. Till slut hittade jag en liten djuraffär i London som hade ett täcke i rätt storlek kvar!! Skam den som ger sig!!! Hundarna blir så små och söta i sina täcken:)
Hundarnas julklappsskörd visas på bilden nedan. De fick även godis och ben men detta är redan uppätet... Det svarta är en balanskudde. Yatzi är expert på att träna på balansplatta och fitnessboll så jag tycke han behövde en ny utmaning. Tanken är att jag ska lägga balanskudden ovanpå balansplattan så det blir extra svårt. Vi har testat det och han fixar det också! Simpley tränar också balans men tränar på balansplatta och balanskudde separat. Kudden finns på Claes Ohlsson! Kan dessutom tala om att den är jätteskön att sitta på för oss tvåbenta;)
 Simpley fick en leksak med sitt namn på. Lite felstavat men jag tror inte han själv är så bra på att stava så det gör inget;) Det är inte alla hundar som har leksaker med sitt namn på, men det är ju inte heller alla hundar som är som Simpley;)


6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad snygga de är i sina nya täcken:)

Så fina julklappar, mina stackare fick bara varsin ½ köttbulle i varsin en invikt toarulle.
Får väl ta igen det och köpa något till dem i Göteborg;)

/ Susanna

Madeleine sa...

Halloj ;)

Är ni laddade inför i morgon??? Ska bli kul för det var ju länge sedan!! Ett litet tips.. om du inte vill smutsa ner dom fina täckena så får dom bli hemma i morgon, du kommer förstå vad jag menar ;)

Kramar M

Anonym sa...

Täckena är fina och har bra passform, men mitt räcker undefär till att värma Elvira en skuggig sommardag, så jag är rätt missnöjd med värmefunktionen som de utlovar så mkt, det är ju ganska dyra täcken. Funkar kanske bättre när hundarna har lite egen päls som värmer under. Hoppas ni har haft en trevlig jul, är lite svårt att träna nu, men vi kanske skulle kunna gå på en promenad någon dag.
MVH Carina

Josefin sa...

Hej! Jag tänkte kolla med dig som bor nära bjärred (antar jag). Har beställt och betalt ett täcke på obtrack.com men inte fått något täcke efter 2 mån trots att jag sökt obtrack ett 20-tal ggr på telefon, mail och brev. Vet du varför de inte ska göra några nya?

//Josefin
jocfin@gmail.com

Anonym sa...

Beställde och betalde ett täcke i december och det har inte dykt upp ännu... och inget svar på telefon, mail eller brev...
/Malin

Anonym sa...

Min hund fick i julklapp 2010 skor till hund. De passade inte och jag skickade tillbaka skorna men först efter avtal med ägaren i telefon att min son skulle få pengarna tillbaka.Efter telesamtal mail har jag fortfarande inte fått pengarna tillbaka.De slutade till sist att svara i telefon.Verkar vara ett oseriöst företag som får inkomst av att lura av folk pengar! Du som bor nära Bjerred kan väl söka upp dem. Jag har funderat på att göra det för att få pengarna tillbaka.