måndag 1 augusti 2011

Simpley 2 år!

Idag fyller Simpley hela 2 år!! Tiden går så fort! Även ifall den lilla hunden sätter ”grillor” i huvudet på mig emellanåt, som när han inte tar sista hindret på banan, eller när han vid andra tillfällen slår över helt så är han en fantastisk hund! När Hanne skulle beskriva hur han är sa hon så klockrent ”Simpley har party hela tiden”. Och det är precis så han är, alltid full av galenskap och han kan inte riktigt förstå varför man ska vara allvarlig och fokuserad när man kan flamsa och ha roligt! Förhoppningsvis mognar han så småningom men tillsvidare fortsätter festen…

Dagen har firats med massor av gröna ärtor till båda hundarna (Yatzi äter numera också ärtor som godis;)) och lek med fotboll som är något av det roligaste Simpley vet.4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis på dagen Simpley!!

Haha, tänka sig... Det hade lika gärna kunnat vara Stacy på de där bilderna ;) hon älskar fotbollar och hoppar också efter dem (men idag när jag fotade var minst +25 grader i skuggan, så hon var slöare än vanligt...) men först idag kom vi till skott med att ge henne en egen fotboll ;)

Kram Sofia

Thereze sa...

Grattis Simpan!!! Partyprissen ;)

Anonym sa...

Grattis på födelsedagen Simpley.

/ Susanna, Zorro och Ziina

Anonym sa...

Grattis till bästa, konstiga, roliga och charmiga Simpley :) Kramar från border Colliena och människorna :)

ps Speciella krammar från Yesan till han <3<3

// Madde och amanada med familj :)