fredag 14 december 2012

Familjen Findus mm

Sen senaste inlägget har det blivit ännu mer vinter! Jättemysigt och Simpley är överlycklig för att vi kan kasta snöboll hela dagarna (om han fått bestämma;)). Tyvärr blir det ingen träning nu men vi får ha lite vintervila. Innan snön kom hann vi dock med ett riktigt bra träningspass. Jag byggde banan nedan (tyvärr vet jag inte var på nätet den kommer ifrån). Dels körde jag den som den är på papperet och dels hittade jag på andra kortare kombinationer utifrån hur hindrena stod. Simpley hade inga större problem med kombinationen som den ser ut på papperet men på många ställen kunde man handla lite olika, vilket jag gillar att testa.


Felicia sitter alltid i vagnen och tittar på när jag tränar Simpley. Hon, precis som Simpley älskar gröna ärtor. Så när Simpley sprungit ett varv får han ärtor för att han varit duktig och Felicia får ärtor för att hon varit duktig som suttit snällt och tittat på. Båda är nöjda!!!!

Jag brukar även slänga ärtor på golvet i köket som hundarna går och letar upp och äter. Detta tycker Felicia är lika roligt som hundarna, så hon går, tillsammans med hundarna runt och letar ärtor på golvet och mumsar:) Hade varit bättre om hon åt från tallrik men hon stoppar ändå alla leksaker i munnen, och dessa ligger ju också på golvet.

Felicia har även plötsligt kommit på att hon vill klappa hundarna, mycket och ofta. Simpley är inte alls kelen och honom får till och med jag bara klappa när det passar honom, så jag försöker hålla Felicia ifrån honom när hon vill klappa. Då är det tur jag har Luna! Hon vill inte bli klappad av Felicia själv, men när Felicia vill klappa hund klappar jag Luna samtidigt och då får även Felicia klappa, vilket gör henne så lycklig! Hon har fått lära sig att klappa fint, så hon är väldigt försiktig.

Felicia har även sett att jag kastar boll till Simpley. Det vill hon också göra! Hon kan sätta sig bredvid en sovandes Simpley och kasta bollen honom. Hon vill bara vara snäll men det uppskattas inte riktigt... Inte heller när han är vaken och leksugen duger hennes kast, men jag är säker på att när hon blir lite större kommer de två att kunna leka med bollen tillsammans!

Det är så fint när skogen är alldeles vit!


1 kommentar:

Anonym sa...

Tycker fotfarande att ni ska bli sponsrade av Findus =) Kram Maria, Pelle, Laban o Diva