söndag 30 december 2012

Intensiv vecka

Julveckan blev precis som väntat fullproppad med aktiviteter. På julafton blev det långpromenad med hundarna följt av pulkaåkning och julfirande. Det töade tyvärr men det fanns i alla fall tillräckligt med snö för att vi skulle kunna åka. Simpley var oväntat en perfekt kompis i backen! Han satt på toppen när jag åkte ner och när jag sen stannat längst ner rusade han ner till mig för att busa hela vägen upp. Sen satt han still på toppen igen när jag åkte! Ibland är han klok!!;)

Hundarna fick många och fina julklappar. Mycket godis till Luna och leksaker (och även godis) till Simpley.

Juldagen följde med mer långpromenad och när gästerna som varit hos oss över jul åkte hem var det två trötta hundar som slocknade på sin soffa.


På annandagen åkte vi till Vik för att fira jul med Felicias kusiner. Oskar som annars är rädd för hundar hittade en kompis i Luna. Hon fick köttbulle ungefär var 10:de minut och blev klappad hela tiden och Oskar blev väldigt stolt när han fick hålla Lunas koppel.


Vä hemma på torsdagen var det bara att börja planera inför lördagens kalas, Felicia fyllde 1 år!! Så fredagen bestod av handling och bakning. När jag gjorde smörgåstårta upptäckte jag att Simpley är helt tokig i crabsticks!!? Den hunden slutar aldrig att förvåna. Jag blandade det i hans mat och för ovanlighetens skull började han äta av sig själv och innan Luna ätit upp!!

På lördagen var huset fullt av folk igen och hundarna var så klart med på kalaset. Simpley kollade in paketen (och pussade bebisar som på fotot nedan) och Luna låg som vanligt under barnens matstolar och åt allt som trillade ner.

Idag har vi alla pustat ut och jag och Kerstin har gått en skön långpromenad med hundarna.

Inga kommentarer: