måndag 4 mars 2013

Premiär för säsongen

Äntligen är våren på väg och i helgen började jag så smått ta fram några av mina hinder för att låta dem stå framme för säsongen. Känns lyxigt och underbart!! Eftersom det är tävling i helgen ville jag köra ett pass med Simpley så han fick komma igång, vi har ju som sagt bara haft enstaka träningspass det senaste halvåret. Eftersom det fortfarande är lite snö kvar på planen valde jag att fokusera på slalomingångar då det inte kräver så stor plats.

Simpley var återigen en riktig liten stjärna!! Han satte alla ingångar på första försöket trots att jag gjorde det riktigt svårt för honom med svåra bakombyten och allmänt svåra vinklar.

Förra säsongen tragglade jag en hel del ingångar med Simpley. Tyvärr är tragglande och finlirande inte Simpleys grej. Han skäller och biter och kan helt plötsligt inte ens göra de enklaste övningar. Men jag är envisare än honom och även om vi tjafsar med varandra större delen av tränignspassen verkar det som om han faktiskt lär sig något på dem. Det ska bli spännande att se hur det känns på tävling (även om vi inte lär vara synkade för fem öre)!!

Planen börjar återigen synas och snart åker resten av hindrena fram!!!:)

2 kommentarer:

Mikaela sa...

Tack för dina ord, Susanne!
Intressant att även Yatzi hade åtta ryggkotor.

Jag får härliga vårkänslor när jag ser hur er träningsplan sakta tinar fram. Jag blir SÅ avundsjuk!

Hoppas verkligen att vi får tillfälle att ses något under året.

Allt gott!
Kram

Anonym sa...

Lycka till på tävlingarna till helgen :)

/ Susanna