söndag 24 oktober 2010

Resa på gång

Snart väntar stora äventyr för hundarna... Jag ska jobba i Norrland i drygt en vecka och hundarna ska följa med. Yatzi är van att flyga men för Simpley blir det första gången. Eftersom jag vill ha båda med mig måste jag checka in dem i bur, Yatzi har ju alltid åkt i kabinen med mig. Känns lite jobbigt men jag tror de kommer fixa det bra, Yatzi är ju tryggheten själv och Simpley är ju inte precis rädd av sig. De första dagarna blir det mycket bilåkande men sen väntar några roliga dagar i Härnösand där vi kommer att träffa en massa gamla kompisar och förhoppningsvis hinna gå långa härliga promenader och träna på vår gamla hemmaklubb. Vi längtar!!!!


Varje dag bär Simpley hem tidningen och posten de 100 metrarna från brevlådan. En riktig liten hjälpreda;)

6 kommentarer:

Hanne sa...

Så stolt han bærer avisen hjem...;o))

Mikaela sa...

Misstänkte att det var en resa på gång när du skrev och frågade om flyg med hund på agilitylistan.

Hur mycket väger Yatzi? Tänkte var gränser går för att få ha hunden i kabinen. Ska flyga med Ella nästa år (hoppas på European Open i Österrike!!), och jag vill gärna ha henne i kabinen och inte i ett lastutrymme, eller vad det är.

Söt han är, Simpley, som bär tidningen! :)

Anonym sa...

Hej Susanne!
Det ska bli så roligt att få träffa dig och Yatzi (och Simpley) igen, det känns som om det är väääldigt länge sedan vi sågs nu. Det har ju även hänt en hel del i min hundflock sen sist. Jag tänkte hänga med på träningen på onsdag och sedan får vi se om jag orkar med en promenad, det beror på hur fort och långt ni ska gå ;-).
Hur som helst så ser jag verkligen fram emot att träffa er igen!
/Erika Backberg

Anonym sa...

Both boys are gorgeous :-)
Johanna

Mikaela sa...

Okej, hoppas att Ella också kan åka i kabinen. Det borde ju gå :) Men var köper man bur, för jag antar att man ska ha med sig en egen?

Träffade Carina med Guyra i lördags. De var i Örebro och gjorde MT. Jätterolig hund att se, och trevliga ägare :)

Anonym sa...

Så duktig Simpley är.

Hoppas att det kommer att gå bra med flygresan. Jag har bara åkt med mina i kabinen men är de trygga i buren borde det ju funka att åka i lastutrymmet.

/ Susanna