onsdag 27 oktober 2010

Träning och promenad med gamla kompisar

Flygresan upp till Norrland gick jättefint. Hundarna tyckte nog inte det var så märkvärdigt... När jag tog ut dem ur buren på flygplatsen skakade de bara på sig och sen var de redo för nästa äventyr!!

Idag har vi varit på Härnösands BK och tränat med Catharina, Erika, Ingrid och Inger. Vi byggde en luftig klass 1 bana som var lätt i teorin men svår att hinna med i praktiken med en snabb hund... Tyvärr var marken frusen och väldigt hal, jag hade fint grepp men stackars Simpley sladdade när han skulle svänga. I vilket fall var det en bra bana att träna på. Simpley flippar lätt ut när det är en öppen bana och jag släpper honom lite mer, han springer så fort han bara kan och glömmer då att tänka. Så just sådana här saker måste vi träna mycket på..

Efter träningen gick alla utom Erika med Spiro (men däremot kom Maria och Alice) en promenad på Vårdkasen med ett fikastopp i ett vindskydd. Nedan alla hundarna uppradade. Från vänster, Shakira, Junior, Sixten, Ruff, Norton, Yankee, Jambo, Simpley, Yatzi och Alice. (Systemkameran fick inte plats i packningen så fotot är taget med Catharinas telefon). När vi kom tillbaka till klubben, nästan 5 timmar efter att vi kom dit, och skulle åka hem fanns det en liten Simpley som minsann skulle träna mer! Han sprang ut på planen och tänkte inte komma till bilen... Att han bara orkade! Väl inne i bilen slocknade han dock ganska snabbt;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad skönt att flygresan gick bra.
Hade du bägge vovvarna i samma bur?

/ Susanna