fredag 4 februari 2011

Ett kluvet beslut

Till nästa SM-kval period har jag valt att hoppa av mitt lag Advance TKO. Som överskriften säger var det inte ett helt lätt beslut. Advance TKO är enligt mig ett utav de bästa lagen man kan vara med i och att ha fått vara med där är en ära.
Anledningen till att jag hoppar av är flera. Bland annat så känner jag inför nästa säsong att jag inte vill vara "tvungen" att åka på vissa tävlingar. Det är få lagtävlingar i södra Sverige nästa år vilket innebär att om man är med i ett lag måste vara beredd att åka lite längre för att tävla. Jag har svårt att motivera mig för detta om det samma helg finns en tävling på "hemmaplan". Speciellt den här säsongen då jag vill åka på en del klass 1 tävlingar med Simpley. Dessutom ligger lagklasserna oftast sist på dagen och tävlingsdagarna är oftast långa nog ändå.

Men jag ser verkligen fram emot årets SM och speciellt till lag-klasserna. Det finns ingen gång man är så nervös som vid en SM-lagstart!! Men det finns heller ingen gång man har sån teamkänsla och stöttning av lagkamraterna som vid en SM-lagstart!! Underbart roligt är bara förnamnet:))

5 kommentarer:

Hanne sa...

Kan godt forstå din tankegang..;o))

Anonym sa...

Är inte magkänslan bra ska man inte köra lag. Även om man gärna kör lag tillsammans med de personer som ingår i laget. En paus kan behövas ibland för att finna ny motivation och längtan. Jag har varit "laglös" ett tag nu och börjar finna motivation och sug att köra lag igen. Så det blir lagstarter igen denna säsong.

Kram Sofia

Thereze sa...

Du får njuta av laget på SM :) och nästa år kanske du har två hundar med i samma lag!

Anonym sa...

Hej! Förstår ditt beslut. Har också sett att det nästan inte finns några lagtävlingar här i södern. Vi kommer i princip att köra alla våra lagstarter i september. Innan har vi tagit sista pinnen på Bjuvs tävling i juli men nu finns det inga starter så tidigt.

/ Susanna

Linda sa...

På SM ska vi minsann visa dem var skåpet ska stå! =)