söndag 29 maj 2011

Mer klass 1...

Idag var det klass 1 tävling i Söderåsen. Agilitybanan kändes svår på banvandringen men var riktigt rolig och inte alls så svår när man väl sprang den. Simpley gjorde ett jättefint lopp. Vid vippan stod jag en stund och funderade om jag skulle ta om den, han gjorde sitt beteende men tappade balansen och klev av den när han stod och väntade på mig. Efter någon sekunds funderande beslöt jag mig för att vi skulle köra vidare. Jag todde vi var felfria men det visade sig att vi fått en 5a på A-hindret:(( Simpley har tagit det kontaktfältet så himla fint så länge nu så jag förstår inte varför han skulle hoppa. På filmen ser det inte ut som om han tar något skutt men man ser rätt dåligt. Men surt var det:((( Tyvärr är bara drygt halva loppet med på filmen.

I hoppbanan ville jag verkligen få till en tight och fin sväng efter tredje hindret vilket vi också fick, men tyvärr blev den lite för tight för Simpley rev det:( Sen hoppade han ramen på däcket, vilket jag inte såg (vet inte vad han fått för idé i sitt huvud för igår sprang han ju förbi det). Jag såg dock inte det men istället genade han i nästa sväng som var en sådan sväng som jag var så nöjd med att vi kunde igår:(( Men förutom alla dessa missar var det ett bra lopp.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad kul med så mycket klass 1 tävlingar för er! Blir inte alls avundssjuk ;)
Stacy har ju en vila på 3 veckor nu mellan sina agilityklass 1 lopp... Hon körde ju förra söndagen men sen blir det ingenting förrän 11 juni i klass 1... Nästa helg blir det ett hoppklass 2 lopp i Oskarshamn i vilket fall...

Idag har Stacy fått gå vänstervarv istället för agility, så hon blir nog överlycklig när hon kommer ut på en agilitybana nästa gång!

Kram Sofia & Stacy