måndag 23 maj 2011

Simpley i Lund

Igår var det då dags för klass 1 tävling i Lund. I hoppklassen var Simpley allmänt okoncentrerad, först såg han inte en tunnel, sen såg han inte ett hopphinder och sen sprang han förbi platten trots att alla 3 hindrena stod mitt framför näsan på honom... Det blev disk!

Agilityklassen var en äkta klass 1 bana med nästan inga byten utan full fart framåt, vilket kan vara nog så svårt... Jag hade ju planerat att springa förbi Simpley vid balansen med det blev lite svårt för om jag sprungit för långt hade jag haft svårt att få in honom i tunneln. Istället sprang jag tills jag såg att han stannat, då stannade jag också till någon sekund. Vippan tog han också ok. På träning kan jag göra vad som helst, han står kvar, men på tävling har han flugit av även om jag stått still. Igår stannade jag bredvid och då gjorde han vippan jättefint!! Nu ska jag bygga vidare på det och försöka börja röra på mig även på tävling. Vi fick ett litet stopp i platten, Simpley började svänga redan inne i platten så han snavade ut. Annars var det ett jättefint lopp. Speciellt A-hindret är jag supernöjd med!! Noll fel och en andra plats av drygt 50 starter! Första svenska pinnen (har en dansk hopp-pinne som dock inte räknas i Sverige)!!!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis!! Nu jäklar ska du se att pinnarna ramlar in! Kram Maria

Pia sa...

Vad duktig han var!!!

/Pia

Hanne sa...

Stort tillykke med AG-pinden.. knus

Mikaela sa...

GRATTIS!

Anonym sa...

Grattis!!
Nu kommer säkert pinnarna att rassla in.

/ Susanna

Emelie sa...

Grattis till framgångarna! Ska du till Falkenbergs tävling? Jag har ju fortfarande ditt vandringspris här innanför dörren :) Vi har ju inte träffats ännu.. Ha det så bra! /Emelie & Sidney

Anonym sa...

Så härligt att det gick bra med kontaktfälten Susanne:) Grattis!!
/Anna-Lena

Anonym sa...

Grattis! Han börjar mogna lilla Simpan :)
/ Carina

Anonym sa...

Hallå där....
Du glömde nog berätta idag att du hade fått pinne i Lund ;) SUPER GRATTIS ifrån alla oss !!!!
Lycka till i morgon vi håller tummarna för er!!
Kramar M