söndag 29 juli 2012

Djurpark

I onsdags åkte jag, Maria, Felicia och hundarna på utflykt till Ystad Djurpark. Hundarna tycket det var väldigt spännande att titta på alla konstiga djur! Där fanns allt från exotiska djur (zebror, antiloper mm) till lite mindre exotiska djur (typ grisar). Simpley fattade speciellt tycke för surikaterna som han kunde titta på genom en glasruta. Han stod och viftade på svansen och pep med värsta flirtöronen, precis som han gör mot andra hundar och undrade om de ville leka med honom... Surikaterna var också nyfikna på hundarna, men lite mer avvaktande:) Tyvärr fick vi inget foto på Simpleys flirt med djuren men väl ett foto på en surikat!

Nedan står hundarna utanför lamadjurens hägn. Varje hägn skulle luktas på och tittas in i men i övrigt var hundarna väldigt coola med alla nya djur.
Mellan alla spännande "djurbeskådningar" trängdes vi alla i skuggan eftersom det var över 25 grader varmt och stekande sol.
Det blev en långlunch i skuggan medan hundarna fick sig en välförtjänt vila.
Silkesaporna hoppade lösa runt i träden vid lunchstället. Det var en apa som satte sig på Felicias vagn vilket jag inte uppskattade (men vi skrattade ganska gott åt det efteråt)! Tyvärr fick vi inte foto på det:(

Efter en dag i djurparken åkte vi till Svaneholm och de hundar som ville fick bada samt att vi gick en (lite för lång;)) promenad.

En mysig dag som gav både trötta hundar och mattar;)

Inga kommentarer: