tisdag 24 juli 2012

Luna

Sedan Yatzi gick bort har Simpley varit dämpad och till en början åt han väldigt dåligt, för att efter en tid helt sluta att äta. Det gick så långt att jag har varit tvungen att tvångsmata honom en tid:( I övrigt har han varit deprimerad och ledsen här hemma. Han har helt enkelt inte trivts med att vara ensam hund och saknat sin bästa kompis (jag önskar jag kunde tala om för honom att jag saknar Yatzi precis lika mycket som han gör. Jag skulle också kunna gräva ner mig i sorgen fullständigt, men det går ju liksom inte, man måste ju försöka leva vidare...).

För någon vecka sedan berättade jag problemet för Johanna som då erbjöd mig att låna Luna för en tid för att se om hon kunde få Simpley att börja äta igen och bli lite gladare. Sagt och gjort, i onsdags hämtade jag hem Luna. Simpley blev först jätteglad, sedan lite konfunderad, skulle han dela sin matte med henne nu?? Men Luna är en cool tik som kan hantera Simpleys vakt- och kontrollbehov. Det Luna tycker mest om i hela världen är mat och att kela;) Och det tog inte många dagar innan Simpley började äta igen!!!!! Så nu bor Luna hos oss för en tid framöver!!:)

Tusen tack Johanna för lånet, det är en helmysig liten tik du har!!!!


  

2 kommentarer:

Hanne sa...

Hej Susanne
Det er bare så dejligt at høre at Luna har fået Simpley til at spise igen. Der er nok ikke så stor forskel på mennesker og hunde som vi tror, når det gælder at en elsket ven falder bort.
Allan

Anonym sa...

Vad fin hon är:)

/ Susanna