lördag 31 juli 2010

Simpley 1 år

Imorgon söndag fyller Simpley 1 år!!!

Dagarna innan jag hämtade hem honom mailade Hanne mig att han hade fullständigt löpt amok hos veterinären när han skulle chipmärkas. Samma sak när han skulle avmaskas. Hon skrev också att han hade stark egen vilja, var mycket självständig och trodde att han var en pitt bull terrier, minst! Efter det funderade jag på om jag skulle ta in honom till Sverige som farligt gods...;-)

Simpley är en amerikan, med engelskt uteseende, född i Danmark, bor i Sverige och med en spanjors heta temperament. Om något inte passar honom talar han högljutt om detta och ger en samtidigt minst ett tjyvnyp... Men han är även en otroligt smart liten hund som med stor passion tar sig an allt roligt som livet erbjuder. Och trots hans självständighet, vilket bland annat yttrar sig i att han tycker att han klar allt bäst på egen hand, så är han 100 procent följsam och lyhörd när man kräver det. Simpley är en lite kleptoman som tjyvar allt han kommer åt, skor och strumpor är favoriterna. Om han sen får någon att jaga honom är lyckan total!
När Simpley bara var några månader gammal sa Pia en klockren kommentar om honom "hur kan man ha så stor ego när man är så liten?" Det är Simpley i ett nötskal! Det är ingen som har talat om för honom att han bara är tre äpplen hög...

8 kommentarer:

Thereze sa...

GRATTIS SIMPLEY!!
Han är verkligen speciell :) vilken rolig beskrivning av simpley the best
Kram

Mikaela sa...

Grattis till Simpley!
Tänk att det kan rymmas så mycket i en så lite kropp =)

Anonym sa...

Grattis Simpley:)

/ Susanna, Gizmo och Zorro

Anonym sa...

Oj oj oj det var ju väldigt nära att vi glömde bort att gratulera Simpley!! Grattis i massor lill killen <3 Vi får väl fira med vallning i veckan ;)
Kramar ifrån oss alla ;)

Hanne sa...

Stort tillykke fra Mor Wendy

Anonym sa...

Grattis Simply! Men vad skönt att Yatsy börjar bli sig "själv" igen o snart kan tävla!

mvh Maja

Anonym sa...

Grattis i efterskott till Simpley!!! Vi ses i helgen :)

Kram
Sofia & Stacy

Catharina sa...

Grattis i efterskott lille plutt!
Vi firar väl när vi kommer?
Catharina + plus bollar, tårta o rattmuff...