tisdag 20 oktober 2009

Simpley på stan igen och Yatzi hos sjukgymnast

Idag har Yatzi varit på återbesök hos sjukgymnast Birte. Yatzi fick ok att köra igång igen på riktigt med både agilityträning och löpning dock har vi ett litet OBS! som jag måste hålla koll på... Det märks att Yatzi har fått ta det lugnare en längre tid nu, magen är lite rundare och konditionen är inte som den brukar vara, så vi får jobba lite på det, men det gör jag så gärna!! Efter besöket satte jag mig vid en cykelbana med hundarna. Simpley brydde sig inte alls om cyklisterna och joggarna. Däremot skulle Yatzi om han fick väldigt, väldigt gärna springa efter och valla in dem... Så det var bra träning även för honom!

Igår eftermiddag var jag och Thereze i Lund med våra "små", jag med Simpley och Thereze med Kate. Simpley fick delvis åka i famnen och delvis gå själv. Han hälsade på många människor och hittade en massa smaskiga saker att äta på marken men periodvis gick han riktigt raskt framåt i kopplet (han har börjat förstå det här med att promenera:)).
Jag har varit lite dålig på att fota de senaste dagarna men här är två nytagna foton på Simpley i trädgården i kvällsmörkret. 11 veckor och 3 dagar!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hör av dig nästa gång du är i malmö så kan vi ta en sväng på stan! :) Bra träning! Men nu är du ju upptagen ett tag framöver men sen. Juste mailade dig om träning nästa vecka. Kram